Het proces, de uitwerking van een idee of ideeën naar een ontwerp, wordt het ontwerpen genoemd. Het ontwerpproces is de eerste fase van de product-levens-cyclus. De product-levens-cyclus bestaat uit de ontwerp-, de produceer-, de gebruik- en een verwijderen fase. Een veel gebruikte opdeling van het ontwerpproces is de opdracht, de creatie en de realisatie fase. Ook wordt de ISO9001 methode (plan, do, check en act) gebruikt. Door het maken van een ontwerp wordt vooraf nagedacht over de realisatie van iets. Hierdoor wordt het mogelijk om efficiënt(er) iets te produceren!

 

U ontvangt altijd van ons 3 ontwerp-concepten, die wij dan met u bespreken, evt. correcties doorvoeren en nadat u uw goedkeuring heeft gegeven aan één van de concepten, mailen wij u nog een definitief (eind) ontwerp toe, deze is voor uw eigen eind-controle!

Nadien gaan wij deze inzetten voor onze productie van bijvoorbeeld een gevelreclame of autobelettering. Ons huidige ontwerptarief is: €125,- p.u. ex. btw. Vooraf ontvangt u altijd van ons een vrijblijvende offerte!