Glasfolies


Wat zijn glasfolies? Dit is een zeer duurzame (15 jaar), super dunne zelfklevende kunststof folies, die door middel van een speciale productie techniek, met super kleine metaaldeeltjes en/of kleur worden geproduceerd. Zo zijn er glasfolies die zon-, warmte-, of UV-werend zijn, maar ook de speciale veiligheidsfolies en glasfolies, die door een specialistische productie echt inbraak vertragend werken!

 

Wilt u meer privacy creëren, omdat u veel glas in uw woning of bedrijfspand heeft, dan kunt u het beste gebruik maken van de etched-glasfolie met zandstraal effect, deze folie laat gewoon licht door, maar geeft geen inkijk! Onze glasfolies zijn daarbij stukken goedkoper dan andere alternatieven, zoals een screen of rolluiken. 

 

Glasfolies zijn ook energiebesparend in ieder seizoen, mits u het over het gehele raam gebruikt. Het houdt de warmte van de zon buiten en de warmte, maar ook de koele airco-lucht, echt binnen. Idealer bestaat er niet!

 

Vindt u de (zelf) montage een "dinge'tje", dan monteren wij dit (meerprijs) graag voor u! Zo bent u verzekerd dat de folie er professioneel op zit en heeft u de volledige garantie op de door ons aangebrachte folies!