DTP of desktoppublishing is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk, en die dus meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals boeken, tijdschriften, brochures en internetpublicaties, met gebruik van een computer. DTP-software, zoals QuarkXPress of Adobe InDesign, is speciaal ontworpen hiervoor. Wanneer het materiaal klaar is voor publicatie, kan dtp-software deze uitvoeren als EPS- of PDF-bestandtype, die wij vervolgens weer gebruiken om onze full colour-printer aan te sturen.

 

U begrijpt dat er eigenlijk voor al het drukwerk wat u nodig heeft, dat er altijd eerst DTP-werk moet worden verricht. Nadat wij het DTP-werk hebben verricht, mailen wij u altijd een proefdruk t.b.v. uw eigen eind-controle. Na uw goedkeuring beginnen wij pas met de productie van bijvoorbeeld uw visitekaartjes en/of A5-flyers.

 

Wilt uzelf teksten, foto's en tekeningen aanleveren, dan dient u dit in resp. een Word- ,  jpg/300dpi- en een pdf-bestandtype aan ons te mailen! Want... wat uzelf doet hoeft u bij ons niet te betalen! Ons huidige DTP-tarief is €50,- p.u. ex. btw Vooraf ontvangt u altijd van ons een vrijblijvende offerte.